PRJ-118


Ανοξείδωτα (316 L) γυάλινα κιγκλιδώματα στο νέο κτίριο του Γερμανικού προξενείου Θεσσαλονίκης στην παραλία θεσσαλονίκης / ANKA – ΕΚΑΤΕΡ

Η GLASSCON μελέτησε και κατασκεύασε γυάλινα - ανοξείδωτα inox κυγκλιδώματα, με υαλοπίνακες ασφαλείας securit - triplex με μεταξοτυπία glasscon SILKPRINTING στο νέο κτίριο της ΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ ΠΡΕΣΒΕΙΑΣ στην παραλιακή της Θεσσαλονίκης (Αρχιτέκτονες ΑΝΚΑ-ΕΚΑΤΕΡ).

Τα κιγκλιδώματα αποτελούν σημαντικότατο μέρος των προσόψεων ενός κτιρίου. Ειδικά στην Ελλάδα που τα μπαλκόνια είναι αναπόσπαστο στοιχείο της αρχιτεκτονικής ενός κτιρίου, η προσεγμένη κατασκευή κυγκλιδωμάτων αποτελεί επιτακτική ανάγκη.

  • glasscon FULL GLASS LINEAR RAILS ME BASEIS ALOUMINIOU : γυάλινα κιγκλιδώματα τύπου ΠΡΟΒΟΛΟΥ με ΣΥΝΕΧΗ ΓΡΑΜΜΙΚΗ στήριξη πάκτωσης των υαλοπινάκων μόνο στην κάτω πλευρά, χωρίς την χρήση οποιουδήποτε εμφανούς μεταλλικού στοιχείου. Το παρόν σύστημα μπορεί να αναρτηθεί κεντρικά, εξωτερικά η εσωτερικά ενός στηθαίου, προσδίδοντας μια πιο σύγχρονη και μοντέρνα αισθητική, όπου με ειδική μεταξοτυπία SILK PRINT καλύπτεται το σόκορο της πλάκας.(βλέπε /projects/diveris---acropolis.aspx και /projects/american-college ).
  • glasscon FULL GLASS TOTAL VISION PLANAR RAILS: γυάλινα κιγκλιδώματα τύπου ΠΡΟΒΟΛΟΥ με ΣΗΜΕΙΑΚΗ στήριξη των υαλοπινάκων σε ανοξείδωτα INOX εξαρτήματα PLANAR στην κάτω πλευρά, χωρίς την χρήση οποιουδήποτε εμφανούς μεταλλικού στοιχείου. Το παρόν σύστημα μπορεί να αναρτηθεί κεντρικά, εξωτερικά η εσωτερικά ενός στηθαίου, προσδίδοντας μια πιο σύγχρονη και μοντέρνα αισθητική, όπου με ειδική μεταξοτυπία SILK PRINT καλύπτεται το σόκορο της πλάκας και σχεδιάζεται στην επιφάνεια του γυαλιού, οποιοδήποτε σχέδιο ή χρώμα. (βλέπε φωτογραφίες /projects/talima και /projects/diveris---acropolis.aspx ).
  • glasscon INOX GLASS RAILS: κλασσικά γυάλινα κιγκλιδώματα τύπου ΙΝΟΧ ΚΟΛΟΝΑΚΙΑ με στήριξη των υαλοπινάκων σε οποιασδήποτε μορφής ινοχ ανοξείδωτο κολονάκι. Υπάρχουν τυποποιημένα ανοξείδωτα κολονάκια (πάνω από 10 τύπους) αλλά μπορούν να κατασκευαστούν νέοι τύποι, σύμφωνα με το σχέδιο της επιλογής σας. Το παρόν σύστημα μπορεί να αναρτηθεί κεντρικά, εξωτερικά η εσωτερικά ενός στηθαίου, προσδίδοντας μια πιο σύγχρονη και μοντέρνα αισθητική, όπου με ειδική μεταξοτυπία SILK PRINT καλύπτεται το σόκορο της πλάκας και σχεδιάζεται στην επιφάνεια του γυαλιού, οποιοδήποτε σχέδιο ή χρώμα (βλέπε /projects/germaniko-proxeneio και /projects/american-college ).
  • glasscon ALU & INOX RAILS: μεταλλικά κιγκλιδώματα με ινοξ ανοξείδωτα εξαρτήματα, συρματόσχοινα, βέργες & σωλήνες αλουμινίου κ.λ.π. Υπάρχουν τυποποιημένα ανοξείδωτα κολονάκια, αλλά μπορούν να κατασκευαστούν νέοι τύποι, σύμφωνα με το σχέδιο της επιλογής σας. Το παρόν σύστημα μπορεί να αναρτηθεί κεντρικά, εξωτερικά η εσωτερικά ενός στηθαίου, προσδίδοντας μια πιο σύγχρονη και μοντέρνα αισθητική, όπου με ειδική μεταξοτυπία SILK PRINT καλύπτεται το σόκορο της πλάκας και σχεδιάζεται στην επιφάνεια του γυαλιού, οποιοδήποτε σχέδιο ή χρώμα (βλέπε /projects/germaniko-proxeneio ).
  • glasscon CURVED GLASS TOTAL VISION RAILS: ΚΑΜΠΥΛΑ γυάλινα κιγκλιδώματα, τα οποία μπορούν να εφαρμοστούν όπως τα παραπάνω προσδίδοντας επιπλέον μοντέρνα αισθητική Το παρόν σύστημα μπορεί να αναρτηθεί κεντρικά, εξωτερικά η εσωτερικά ενός στηθαίου, προσδίδοντας μια πιο σύγχρονη και μοντέρνα αισθητική, όπου με ειδική μεταξοτυπία SILK PRINT καλύπτεται το σόκορο της πλάκας και σχεδιάζεται στην επιφάνεια του γυαλιού, οποιοδήποτε σχέδιο ή χρώμα. (βλέπε φωτογραφίες /projects/dolixos-likavitos και /facade/curved-glass ).

 

Premium Files: 

GLASSCON BESPOKE BUILDING ENVELOPES - CUSTOM FACADES - OVERSIZE GLASS A4 31102019

GLASSCON BESPOKE BUILDING ENVELOPES - CUSTOM FACADES - OVERSIZE GLASS A4 31102019