PR-14.02


ΑΝΤΙΒΑΝΔΑΛΙΚΑ/ΑΛΕΞΙΣΦΑΙΡΑ γυάλινα ΑΙΘΡΙΑ με μεταλλικές ΔΟΚΟΥΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ για ΠΙΣΙΝΕΣ (ΣΤΑΘΕΡA ΣΥΣΤΗΜΑTA - ΑΛΕΞΙΣΦΑΙΡΑ - ΑΕΡΟΣΤΕΓΗ - ΥΔΑΤΟΣΤΕΓΑΝΑ)

"glasscon BULLET PROOF - ANTIVANDAL ATRIUMS " ΓΥΑΛΙΝΑ ΑΝΤΙΒΑΝΔΑΛΙΚΑ/ΑΛΕΞΙΣΦΑΙΡΑ αίθρια, οροφές, διαφωτιστα.

Η GLASSCOΝ, αφουγκραζόμένη την τεράστια πλέον ανάγκη των πελατών της για ΑΣΦΑΛΗ/ΑΝΤΙΒΑΝΔΑΛΙΚΑ συστήματα αίθριων / διαφώτιστων / πυραμίδων /θόλων, που θα εγγυώνται και θα ασφαλίζουν την περιουσία και την ιδιοκτησία από ΚΑΚΟΒΟΥΛΕΣ και ΒΙΑΙΕΣ πράξεις τρίτων (ληστείες, κλοπές κ.λ.π) και ουσιαστικά θα καταστούν τις κατοικίες, στο ευαίσθητο σημείο των γυάλινων αίθριων ΑΠΑΡΑΒΙΑΣΤΑ και ΜΗ ΠΡΟΣΒΑΣΙΜΑ, προχώρησε στην ανάπτυξη και εφαρμογή ΑΝΤΙΒΑΝΔΑΛΙΚΩΝ/ΑΛΕΞΙΣΦΑΙΡΩΝ ή και πυράντοχων συστημάτων από ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ, ΧΑΛΥΒΑ & ΑΛΕΞΙΣΦΑΙΡΟ ΓΥΑΛΙ.

Το σύστημα αντιβανδαλικών/αλεξίσφαιρων αίθριων "glasscon BULLET PROOF - ANTIVANDAL ATRIUMS" της GLASSCON, αποτελείται συνοπτικά από τα κάτωθι¨

  1. Ειδικό σύστημα από minimal ΜΕΤΑΛΛΙΚΕΣ ΚΟΛΟΝΕΣ & ΔΟΚΑΡΙΑ (Αλουμίνιο/Stahl37) , σε πολλά χρώματα βαφής RAL ή και ανοδίωση. Τα μεταλλικά στοιχεία (κολόνες και τα δοκάρια), μπορούν να έχουν διατομές όπως π , Ο, Ι, ΗΕΑ, ΗΕΒ ή άλλες διατομές της επιλογής σας και εναλλακτικά ειδικές διατομές ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ με "αλεξίσφαιρες" προστατευτικές λάμες. Το αλουμίνιο ή ο σκληρυμένος χάλυβας που χρησιμοποιείται, σε συνδυασμό με μεταλλικές επιπρόσθετες εσωτερικές λάμες «STEEL PLATES INSERTS» , είναι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΑΝΘΕΚΤΙΚΑ/ΙΣΧΥΡΑ ΥΛΙΚΟ, σε σύγκριση με τα συμβατικά-κλασσικά συστήματα ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ, που είναι ιδιαιτέρως ΕΥΑΛΩΤΑ.
  2. Ταυτόχρονα χρησιμοποιούνται ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ από την ΓΕΡMΑΝΙΑ ειδικοί ΑΝΤΙΒΑΝΔΑΛΙΚΟΙ/ΑΛΕΞΙΣΦΑΙΡΟΙ υαλοπίνακες glasscon VANDAL (κλάσεις BR4, BR5, BR6, BR7) οι οποίοι, ανάλογα με το επίπεδο ασφάλειας που ζητείται, ΕΓΓΥΩΝΤΑΙ την ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ.
  3. Οι υαλοπίνακες αφού τοποθετηθούν, επιδέχονται διάφορους τύπους ΣΦΡΑΓΙΣΗΣ. Υπάρχει μερικώς και η δυνατότητα να τοποθετηθούν σε αίθρια ΧΩΡΙΣ μεταλλικό καπάκι, προκειμένου να υπάρξει απόλυτη επιπεδότητα εξωτερικά, στο επίπεδο των υαλοπινάκων. Με τον τρόπο αυτό, αποφεύγεται η ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ σκόνης, φύλλων, νερόύ κ.λ.π και μειώνεται δραστικά η ανάγκη καθαρισμού.

Τα κυριότερα πλεονεκτήματα του συστήματος αντιβανδαλικών/αλεξίσφαιρων αίθριων "glasscon BULLET PROOF - ANTIVANDAL ATRIUMS" της GLASSCON ¨ΕΝΑΝΤΙ των άλλων ΚΛΑΣΙΚΩΝ/ΣΥΜΒΑΤΙΚΩΝ συστημάτων ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ της ΑΓΟΡΑΣ , συνοψίζονται στα ΑΚΟΛΟΥΘΑ:

  • Τα ΣΥΜΒΑΤΙΚΑ/ΚΛΑΣΙΚΑ συστήματα αλουμινίου ΔΕΝ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ( δεν έχουν καμία ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ!!!). Αρα, ενώ κοιμάστε ή είστε στο δωμάτιο σας ή στην κουζίνα σας, δεν γνωρίζετε ποτέ και δεν είστε ΠΟΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΣ, ΕΑΝ κάποιος ΠΑΡΑΒΙΑΣΕ ΚΑΙ ΕΙΣΗΛΘΕ στο εσωτερικό της οικίας σας, από το ΑΙΘΡΙΟ ΤΗΣ ΠΙΣΙΝΑΣ κ.λ.π
  • MINIMAL/ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΜΙΚΡΕΣ ΔΙΑΚΡΗΤΙΚΕΣ ΔΙΑΤΟΜΕΣ: Λόγω της φύσης του ΥΛΙΚΟΥ ΤΟΥ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ή του ΣΚΛΗΡΥΜΕΝΝΟΥ ΧΑΛΥΒΑ, ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΙΣ "ΑΛΕΞΙΣΦΑΙΡΕΣ ΛΑΜΕΣ" , και επειδή η αντοχή του είναι πενταπλάσια περίπου από το ΚΛΑΣΙΚΟ/ΣΥΜΒΑΤΙΚΟ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ, επιτυγχάνεται η ΧΡΗΣΗ/ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΩΝ ΜΙΚΡΩΝ ΔΙΑΤΟΜΩΝ για να στηριχτούν ΜΕΓΑΛΑ ΑΝΟΙΓΜΑΤΑ.
  • Επίσης λόγο της χρήσης των χαλύβδινων μεταλλικών στοιχείων (κολόνες & δοκάρια), είναι σχεδόν ΑΝΕΞΑΝΤΛΗΤΗ Η ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ για κάθε ΜΟΡΦΗ ΚΑΙ ΓΕΩΜΕΤΡΙΚΑ των αιθριών ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΩΝ ΑΝΟΙΓΜΑΤΩΝ, ΧΩΡΙΣ ΕΝΔΙΑΜΕΣΕΣ ΚΟΛΟΝΕΣ ΣΤΗΡΙΞΗΣ
  • Εφαρμόζονται, όλα των ειδών οι χρησιμοποιούνται ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ από την ΓΕΡMΑΝΙΑ ειδικοί ΑΝΤΙΒΑΝΔΑΛΙΚΟΙ/ΑΛΕΞΙΣΦΑΙΡΟΙ υαλοπίνακες glasscon VANDAL (κλάσεις BR4, BR5, BR6, BR7)
  • Έχουν την δυνατότητα, να γίνουν και ΠΥΡΑΝΤΟΧΑ ΑΙΘΡΙΑ, χρησιμοποιώντας απλά πυράντοχους υαλοπίνακες.
  • Τέλος, υπάρχει η ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΣΚΙΑΣΗΣ (εξωτερικά/εσωτερικά) με ΠΕΡΣΙΔΕΣ ΞΥΛΙΝΕΣ, ΜΑΡΜΑΡΙΝΕΣ, ΓΥΑΛΙΝΕΣ, ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ , ΤΕΝΤΕΣ, ΥΦΑΣΜΑ, κ.λ.π

 

Premium Files: 
GLASSCON BESPOKE BUILDING ENVELOPES - CUSTOM FACADES - OVERSIZE GLASS A4 31102019
GLASSCON GLAZED ROOF BALISTIC SYSTEM.PDF
GLASSCON SKYLIGHT DETAILS.PDF