PR-11.03


Το αρχιτεκτονικό ανοξείδωτο πλέγμα της GLASSCON χρησιμοποιείται σαν διαχωριστικό χώρων και σε επενδύσεις όψεων για λόγους αισθητικής και σκίασης. Η μεταλλική του επιφάνεια καθρεφτίζει και στην διάρκεια της ημέρας δίνει διαφορετικές αποχρώσεις.Το υλικό είναι άκαυστο, ανακυκλώσιμο και προσδίδει σε οποιαδήποτε κατασκευή ύφος πολυτέλειας και διαχρονικότητας.

To ανοξείδωτο πλέγμα "glasscon INOX MESH" είναι μια ύφανση από συρματόσχοινα ανοξείδωτου χάλυβα ποιότητας 304 ή 316, με σατινέ φινίρισμα. Χρησιμοποιείται κυρίως σε επενδύσεις όψεων για λόγους αισθητικής και σκίασης. Επίσης μπορεί να αποτελέσει ένα ιδιαίτερο διαχωριστικό υλικό χώρων,προσδίδοντας και στο εσωτερικό κτιρίων ένα ιδιαίτερο και σύγχρονο χαρακτήρα. Η μεταλλική του επιφάνεια καθρεφτίζει και στην διάρκεια της ημέρας δίνει διαφορετικές αποχρώσεις. Το υλικό είναι άκαυστο και πλήρως ανακυκλώσιμο.

Η άρτια τεχνογνωσία της GLASSCON καθιστα το "glasscon INOX MESH" ένα εξαιρετικά ευελικτο και ευκολα εφαρμόσιμο σύστημα. ( βλέπε /projects/shop-trade ).