PR-08.04


"glasscon MOVE PERGOLA ISO -ALULOUVRE" Ανοιγόμενη πέργκολα μεπερσίδες αλουμινίουαπό ΔΙΠΛΟ θερμομονωτικό ΔΙΕΛΑΣΜΕΝΟ πάνελ αλουμινίου διπλής διατομής!

Η ασφαλής & λειτουργική κάλυψη ενός εξωτερικού χώρου επιβάλλει την χρήση μίας αξιόπιστης, στιβαρής & εγγυημένης λύσης, όπως η "glasscon MOVE PERGOLA  ISO -ALULOUVRE". Η GLASSCON, με πολυετή εμπειρία & αξιοπιστία από το 1999 και άνω των 230 εκτελεσμένων έργων στο ενεργητικό της, προσφέρει πλήρη & ολοκληρωμένη λύση για την ανοιγόμενη πέργολα "glasscon MOVE PERGOLA  ISO -ALULOUVRE", ( μελέτη & κατασκευή ). Έχοντας ως γνώμονα την ποιότητα, την αντοχή, και την υψηλή αισθητική, προσφέρει ένα σύστημα ελεγχόμενης κάλυψης (ελεγχόμενη κίνηση περσίδων ηλεκτροκίνητα μερική ή ολική ανάκληση), που παρέχει την δυνατότητα αερισμού του χώρου εξασφαλίζοντας παράλληλα την σκίαση, την καθοδήγηση φωτός & οπτική ελευθερία.

Με το σύστημα αυτό της GLASSCON, η ανοιγοκλειόμενη οροφή μπορεί να είναι μονόριχτη, δύριχτη, καμπύλης μορφής κ.α, προσδίδοντας στο χώρο μας τις καλοκαιρινές ημέρες άπλετο φώς, χωρίς κάποια στοιχεία να διακόπτουν το βλέμμα μας, επιπλέον επιλεκτική σκίαση τις ιδιαίτερα ηλιόλουστες ημέρες και τέλος προστασία από την βροχή τις βροχερές ημέρες.

Το σύστημα ανοιγόμενης κινητής "glasscon MOVE PERGOLA  ISO -ALULOUVRE",  με περσίδες αλουμινίου της GLASSCON είναι ένα σύστημα ανοιγοκλειόμενης οροφής, το οποίο αποτελείται από περσίδες ΔΙΕΛΑΣΗΣ αλουμινίου πάχους 40 mm ( ΟΧΙ λαμαρίνα αλουμινίου πάχους μόλις 2 mm που στρεβλώνει, δεν μονώνει σωστά και κάνει αφόρητο θόρυβο όταν βρέχει & φυσάει ), οι οποίες ανοίγουν, κλείνουν, κινούνται, σύρονται και περιστρέφονται πλήρως, με ηλεκτρικά τηλεκοντρόλ και ηλεκτρικούς κινητήρες περιστροφής Γερμανίας και επιτρέπουν την κατά βούληση επιθυμητή ρύθμιση της κλίσης των περσίδων και την φωτεινή τους διαπερατότητα. Η στιβαρότητα της κατασκευής μας διασφαλίζει από τις έντονες καιρικές συνθήκες της βροχής, της χιονόπτωσης και των δυνατών ανέμων. Αποτελείται εξ' ολοκλήρου από αλουμίνιο.

Βασικό όμως χαρακτηριστικό του νέου αυτού συστήματος της GLASSCON, είναι η ΑΥΞΗΜΕΝΗ ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΣΗ που παρέχει στο χώρο, λόγω του μεγάλου διπλού τοιχώματος της περσίδας και της ενσωματωμένης πολυουρεθάνης στο εσωτερικό της, εφόσον επιλεχθεί !

  • Οι κινητές περσίδες είναι κατασκευασμένες από διπλό πάνελ ΔΙΕΛΑΣΜΕΝΟΥ αλουμινίου.
  • πλάτος περσίδας ca. 250 mm με δυνατότητα εσωτερικής θερμομόνωσης
  • πάχος περσίδας ca. 40 mm με δυνατότητα εσωτερικής θερμομόνωσης
  • Οι κινητές περσίδες, φέρουν στο εσωτερικό τους, εφόσον επιλεχθεί, ΜΟΝΩΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ πολυουρεθάνης για ακόμη μεγαλύτερη θερμομόνωση.
  • Μέγιστη προβολή συστήματος με μία σειρά κολονών στα 4, 0 m
  • Μέγιστη προβολή συστήματος είναι τα 6,0 m, όπου πριν τα 4,0 m τοποθετείται ή πρώτη σειρά κολονών, ενώ στο τέλος τοποθετείται η επόμενη σειρά.
  • Μέγιστο συνολικό εμβαδό ενός τεμαχίου glasscon PERGOLA ISO-LOUVRE ,  70 τετ. μετρα
  • Μέγιστη απόσταση οδηγών 2,5 m
  • Μέγιστη προβολή των περσίδων πάνελ αλουμινίου από τον οδηγό 0,25 m
  • Maximum απόσταση από οδηγό σε οδηγό 240 cm και προβολή ανά 25 εκατοστά.
  • Το σύστημα διατίθεται σε RAL 1013 ή 9016, κατόπιν ζήτησης μπορεί να παραδοθεί και σε διαφορετικά χρώματα.
  • Σε αντίθεση με όλα τα άλλα συστήματα ανοιγόμενων οροφών με ΠΕΡΣΙΔΕΣ, ξεχωρίζει λόγω της ΑΡΤΙΑΣ και ΣΤΙΒΑΡΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ του και της χρήσης αποκλειστικά ΑΝΘΕΚΤΙΚΩΝ ΥΛΙΚΩΝ, διότι αποτελείται από περσίδες ΔΙΕΛΑΣΗΣ αλουμινίου πάχους 40 mm ( ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΟΠΩΣ ΑΛΛΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ που είναι κατασκευασμένα από απλή καμπυλωμένη ΛΑΜΑΡΙΝΑ αλουμινίου πάχους ΜΟΛΙΣ 2 mm (ΔΥΟ ΧΙΛΙΟΣΤΑ) που στρεβλώνει, δεν μονώνει σωστά, κάνει αφόρητο θόρυβο όταν βρέχει & φυσάει & πολύ σύντομα λόγω στρέβλωσης παύει να λειτουργεί! ).
  • Το συρόμενο σύστημα της κινητής πέργκολας, που αποτελείται από τις ΠΕΡΣΙΔΕΣ ΠΑΝΕΛ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ, όταν οι περσίδες είναι «μαζεμένες», αφήνουν γύρω στα 3/5 της οροφής εντελώς ανοιχτά.
  • Το σύστημα "glasscon MOVE PERGOLA  ISO -ALULOUVRE"προσφέρει ΠΛΗΡΗ ελευθερία εκμετάλλευσης ενός χώρου, ανεξαρτήτου καιρικών συνθηκών, χειμώνα-καλοκαίρι, με απόλυτη μόνωση και ασφάλεια, ενώ αφού ανοιγοκλείνει ΔΕΝ ΠΡΟΣΜΕΤΡΑΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΨΗ! (πολεοδομικοί λόγοι!).
  • Επίσης υπάρχει ή δυνατότητα ενσωμάτωσης φωτισμού με LED στον σκελετό του αίθριου, με τεράστιες δυνατότητες σεναρίων φωτισμού, χρώματος, ambient κ.λ.π, και προσδίδουν μία ιδανική αρμονική ατμόσφαιρα στον χώρο, ανάλογα με την χρήση του!
  • Για περισσότερα προϊόντα ΑΝΟΙΓΩΜΕΝΩΝ ΟΡΟΦΩΝ ΓΙΑ ΠΕΡΓΚΟΛΕΣ (ΓΥΑΛΙΝΕΣ ΚΙΝΗΤΕΣ ΟΡΟΦΕΣ, ΑΛΛΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΜΕ ΠΕΡΣΙΔΕΣ κ.λ.π πατήστε εδώ…

 

Premium Files: 
GLASSCON BESPOKE BUILDING ENVELOPES - CUSTOM FACADES - OVERSIZE GLASS A4 31102019